Klimakonference, grønne events og spareråd i overflod. Man skulle tro, at danskerne havde fået nok af snakken om en renere planet – men nej.

450 nye boligejere fra andelsforeningen A/B Jæger på Nørrebro i København har netop tilsluttet sig netværket Vores Hjem – Vores Klima. Det sker i kampen for en bæredygtig tilværelse.

A/B Jæger er den tredje forening, der tilslutter sig vores netværk. Det er virkelig rart at se, at danskerne i sådan en grad er villige til at gøre en indsats for at skabe bæredygtige boliger,” fortæller projektmedarbejder Liv Berner fra Vores Hjem – Vores Klima.

Stor succes

Hog ser A/B Jægers indmelding som en stor succes.

Det er altid svært at starte et nyt projekt, især når det som Vores Hjem – Vores Klima bliver drevet af frivillige kræfter. At 450 nye boliger har tilmeldt sig vores netværk bekræfter dog, at vores arbejdsindsats er det hele værd, og at danskerne er villige til at gøre en indsats for klimaet,” understreger Liv Berner.

Foruden A/B Jæger er også andelsforeningen Rosengården på Vesterbro og XXXX fra Blågårdsgade på Nørrebro medlemmer af Vores Hjem – Vores Klima.